Vandrerejse til Trondheim

Søndag den 5. september til søndag den 12. september:
Vandrerejse til Trondheim.

Afrejse søndag aften med færge fra Frederikshavn til Oslo – mandag morgen med tog videre til Trondheim, hvor vi indkvarteres på Nidaros Pilegrimsgård. Der er mulighed for overnatning i enkeltværelse, samt i 2-, 3- og 4-personers værelser.

Hjemrejse fra Trondheim søndag morgen den 12. september med tog til Oslo – herefter færge tilbage til Frederikshavn.

Ugen i Trondheim omfatter pilgrimsvandringer i og omkring Trondheim, møde med norske pilgrimme og pilgrimspræst, seværdigheder i Trondheim, herunder Nidaros domkirke m.v.. Detaljeret program senere.

Priserne skal tages med et vist forbehold, da der kan ske mindre ændringer, men nedenstående vil ikke ramme helt ved siden af:

Samlet pris for rejse med færge og tog samt indkvartering med morgenmad: 3.750 kr.

Tillæg for enkelt-værelse 600 kr. (Begrænset antal enkeltværelser).

Transport fra hjemby til Frederikshavn t/r arrangeres deltagerne imellem og er ikke inkluderet i prisen.Nidaros Cathedral

Ekstra udgifter: Bespisning i tog og på færge, frokost og aftensmad hver dag i Trondheim, eventuelle entreer, kortere busrejser i forbindelse med pilgrimsvandringer i omegnen.

Vær gerne opmærksom på, at det under hjemrejsen kan blive nødvendigt med en overnatning i Oslo og dermed senere hjemkomst, da tog og færgefart ikke nødvendigvis passer helt sammen. Dette vil også medføre en ekstra udgift.

Tilmelding: Du kan løbende tilmelde dig vandrerejsen til Trondheim, dog senest: mandag den 2. august 2021 – og det sker til steen@europilgrim.dk